Bemutatom Nektek új regényemet, melynek címe: MARILIA BONBONJAI
2017 január 28. | Szerző: Fülöp Beáta Privát

VAN EGY SZUPER JÓ HÍREM! Márciusban megjelenik 6. regényem! A Marilia bonbonjai – egy fantasztikus történet egy nem mindennapi lányról, aki az őt ért sok kudarc ellenére is bátran kitart az álmai mellett. Mindeközben a gyönyörű toszkán táj és Firenze szépségei, a helyi ízek ínycsiklandó kavalkádja, és a tőlem már elválaszthatatlan szerelmi szál teszi lebilincselővé a történetet. Egy igazi 4:1-ben instant könyvet tarthatsz majd a kezedben Kedves Olvasó! Egy könyvben megtalálod a szerelmet, sok-sok édes bonbonreceptet, csodálatos útleírást és egy komplett motivációs tréninget is. Hát kell ennél több? 🙂 Nem csak az álmaikért harcba szálló igazság harcosai számára nélkülözhetetlen ez a regény, hanem a gourmet-k, az utazni szeretők és a mély érzelmeket megélni vágyók könyvtáraiból sem hiányozhat a Marilia bonbonjai. A könyv most 20%-kal olcsóbban előrendelhető a kiadóm webshopjában:
N. Fülöp Beáta: Marilia bonbonjaiA márciusi megjelenést követően azonban elérhető lesz a Líra és a Libri könyvhálózat könyvesboltjaiban, valamint a Bookline internetes könyváruház honlapján. Illetve a többi könyvemmel együtt a www.webshop.gyemantfelho.hu oldalon. Akik most leadják előrendeléseiket, lehetőségük lesz személyesen is átvenni tőlem egy könyvbemutató keretei között a dedikált példányokat. Találkozunk? 🙂 A MARILIA BONBONJAI azért egy különleges könyv, mert amellett, hogy egy csodás kis történet szerelemmel megspékelve, még tartalmazza a Marilia bonbonjai és kávézója – specialitásait is! Rendeld meg a könyvet, és egy különleges édességek receptgyűjteménnyel is gazdagodhatsz!
Itt az Almáriumomban találkozhattok majd ezekkel a csodás édességekkel, bonbonokkal is! Mind-mind kipróbált recept, ezért is tettem bele őket legújabb könyvembe! Így egy kicsit olyan, mintha sütis könyv is lenne! 🙂

Kövesd az Almáriumot, és készítsd el Te is a csodás olasz édességeket, kekszeket, desszerteket, bonbonokat! Kísérd el Mariliát Firenzébe, igyál vele egy toszkán habos kávét, kalandozz vele a napsütötte tájakon, ess szerelembe, egyél, igyál, élvezd az ízeket, éld át a csodát, valósítsd meg álmaidat! Ez az életérzés nem fog csalódást okozni, garantálom! 😉

És ne feledd… „Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, hogy mit vesz ki belőle.” /az idézet a Forrest Gump című filmből származik/ Ha Te is így gondolod és kíváncsi vagy Marilia történetére, ami akár lehetne a Te történeted is, akkor olvasd el a könyvet! Ha úgy érzed, hogy Neked semmi sem sikerül az életben, vagy bátorításra van szükséged, mert elakadtál, vagy mert nem mersz lépni, akkor ez a könyv igazán Neked való! Ha imádod a toszkán tájat, rabul ejt a mediterrán életérzés, ha szeretsz utazni, akkor is azt javaslom, hogy olvasd el ezt a könyvet! Ha élsz-halsz a különleges édességekért, sütikért, bonbonokért, akkor se hagyd ki ezt a könyvet! És persze, ha hiszel a reménytelennek tűnő szerelemben, és őrült romantikára vágysz, no meg a kalandot sem veted meg, hát, akkor is csak ajánlani tudom Neked ezt a könyvet! J A regény várható megjelenése 2017.március. Akik most leadják előrendeléseiket, lehetőségük lesz a könyvbemutatón átvenni tőlem személyesen a dedikált példányokat. A könyvbemutató pontos időpontjáról később tájékoztatlak! Rendelésedet itt adhatod le:
N. Fülöp Beáta: Marilia bonbonjai

Bea B-Irodalma: Tavaszcsalogató – A bolond és az öreg vándor
2014 február 12. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
A Bolond és az öreg vándor
A tél utolsó napján, a kerek erdő és nagy kaszáló találkozásánál, ahol a hegyek csúcsai a Napot szurkálják és ahol a Nap sugarai a mezőt simogatják, az egyik keresztútnál összetalálkozott a Bolond és az öreg vándor. Szívélyesen üdvözölték egymást, és a Bolond azt mondta: (tovább…)
Bea B-Irodalma – Ő olyan más volt…
2014 január 1. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Különleges volt a számomra. Ő testesítette meg a férfit. S bár nem éreztem még milyen az, ha birtokolja a testemet is, elég volt annyi, hogy birtokolta a lelkemet. Talán ennyivel is beértem volna. Talán a testiség csak vágyálom is maradhatott volna örökre. Egyszerűen úgy éreztem, az ő lelke az én lelkem másik fele. Valami csodálatos új világot mutatott meg nekem… Olyat, amelynek a létezéséről eddig nem is tudtam. Beszélgetett velem! Kíváncsi volt rám! Figyelte minden szavam, minden mozdulatom. Megtanított arra, hogy hogyan szeressem önmagam. Megtanította, hogy a járt utamat soha ne hagyjam el a járatlanért! Megtanította az érintés misztériumát. És tette mindezt olyan könnyedén, olyan súlytalanul és olyan hangtalanul, hogy észre sem vettem, ahogy a szívembe ette magát… (tovább…)
Napi szépség – Tangó
2013 december 17. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Bea B-Irodalma – Hajnali lidérc
2013 december 5. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Hajnalban sikít az elkeseredés,
Lámpalázas az elkövetkező napért,
Feledés homálya sem oldja fel szívét,
Édes kínok közt keresi hűlt helyét,
Simogató paplan, vagy kedvese haja,
Illata bódító, arcát betakarja,
Forró teste alatt izzik az ágy, kidobná
Onnét, de visszahúzza a vágy.
A benti félhomály a téli csöndbe vész,
Aludj csak, aludj, amíg lehet még…
Bea B-Irodalma – Várni rád…
2013 november 12. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Fázik a csönd, vele reszket a félhomály. Hideg, nyirkos novemberi délután. Nyikorgó villamos sikolya hasítja ketté a ködöt a jeges váltók fölött. Csizmám talpa is odafagy, reszket az aszfalt is a lábnyomom alatt.
Várok rád…
Bea B-Irodalma – Az érintés misztériuma
2013 november 10. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Mindig a vágy az elsődleges. Bensőnk legmélyén lakozó, megmagyarázhatatlan titok ez, amely a leg lehetetlenebb időszakokban, helyzetekben is képes ránk találni, és képes kizökkenteni bennünket napi rutinunkból. A másik megérintésének a vágya.
Sosem tudtam, hogy egyetlen simogató kézmozdulatnak ekkora ereje, ilyen nagy hatása lehet! Hogy egyetlen ártatlan puszi, amit a másik szája szélére adunk, sokszor izgatóbb, mint egy vad belemelegedős csókolózás, amelynek zátonya a szeretkezés.
Bea B- Irodalma – Helyzetek…
2013 november 7. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Vannak várva várt nyaralások,
Amelyek nem sikerülnek,
A belé vetett remény,
Mint füst, semmisül meg.
Vannak jónak induló beszélgetések,
Melyek veszekedésbe merülnek.
Vannak félreérthető elszólások,
Amelyek mélyen, a szívekbe égnek,
Vannak tehetetlen mozdulatok,
Amelyek eleven húsokba tépnek,
Vannak kimondott mondatok,
Amelyek igazából kimondhatatlanok,
És vannak olyanok,
Amelyeket mélyen, örökre elhallgatunk.
Marilia csíkos kockája
2017 január 30. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Sziasztok! Ezt a csodás kis csíkos-kocka receptet megtaláljátok legújabb regényem recept függelékében is! 🙂 Igen, ez valóban egy regény, mégis találsz benne különleges desszert, bonbon és más egyéb különleges édesség recepteket! 🙂 …de most itt megosztom Veletek is! Mivel nálunk nagy sikert aratott, remélem, Nektek is tetszeni fog!Hozzávalók kb. 60 darabhoz: 200 g kapucsínós csokoládé (kiváltható: tejcsokoládé + 2-3 evőkanál kapucsínó por) 200 g fehér csokoládé 160 g kókuszzsír 3 tojás 200 g porcukor 1 csomag csokoládéforgács 5 db sütőostya (kb 12×20 cm)
Most pedig megmutatom azt a könyvet, amelyben – sok más mellett – ezt a receptet is megtalálod 🙂
Nézzük hát a csíkos kockák elkészítését: Törd darabokra a kétféle csokoládét, és külön-külön gőz fölött olvaszd fel őket. Egyenként tegyél mindkettőbe 80-80 g kókuszzsírt. Ha kész, hagyd őket kihűlni. A tojásokból és a porcukorból elektromos habverő segítségével verj sűrű, világos krémet, majd oszd két felé. Az egyik felét keverd össze a kapucsínós csokoládéval, a másik felét pedig a fehér csokoládéval. Hagyd őket kihűlni. Ha kellőképpen kenhető állapotba kerültek a masszák, 2-2 ostyát kenj meg mindegyikkel, (valamelyik masszából hagyj egy keveset, hogy a teteje ostyát vékonyan be tudd kenni vele. Ha fehér-barna-fehér-barna kombinációt készítettél, akkor a fehér csokis masszából hagyj egy keveset, ha fordítva raktad össze, akkor a tejcsokisból) és helyezd őket felváltva egymásra. A tetejükre fektesd az ötödik ostyát, és finoman nyomd rá. Kend rá a maradék masszát vékonyan, majd szórd meg a tetejét puha csokoládé forgáccsal. Tedd be a hűtőbe, és hagyd megszilárdulni. Szeleteld fel éles késsel kb. 2,5×2,5 cm-es egyforma kockákra. (Tipp: Ha a kést minden vágás után forró vízbe mártod, és utána megtörlöd, szeleteléskor a csokoládé nem fog elkenődni.)
Amennyiben tetszik a recept, és kedvet kaptál a könyv elolvasásához is, az alábbi linken meg is tudod vásárolni! 🙂 Egy igazi 4:1-ben instant könyv ez, melyben megtalálod a szerelmet, sok-sok isteni kipróbált bonbonreceptet, csodálatos útleírást és egy komplett motivációs tréninget is. Hát kell ennél több? 🙂 Ha sikerült felcsigáznom Téged, még ma add le az előrendelésed, és 20%-kal olcsóbban megkapod a bolti árnál 🙂 Megrendelésedet itt tudod elküldeni:
Oldal ajánlása emailben
X