Almárium – Keksztekercs gazdagon: csokival, mogyorókrémmel! Vigyázat!! Gyorsan fogy! :)
2014 március 6. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Almárium – Répatorta citromos mascarpone-krémmel
2014 február 8. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Könnyű, vitaminos tavaszváró finomság 🙂 (tovább…)
Almárium – Hidegtál ötletek Szilveszterre – III.
2013 december 30. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Almárium – Diós-kávés praliné házilag
2013 november 11. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
Igazi karácsonyi különlegesség a desszertek között! Diós – kávés praliné
(kb. 35 db-hoz)
HOZZÁVALÓK
- 2 tk instant kávépor
- 20 dkg darált dió
- 40 dkg porcukor
- 1 ek cseresznyepálinka
- 35 felezett dióbél
KORONGOK ELKÉSZÍTÉSE
1 tk kávéport feloldunk 2 ek forró vízben. Hozzáadjuk a darált diót és a 20 dkg porcukrot, majd összedolgozzuk. A szilárd masszát cukorral beszórt felületen kb 1 cm vastagon kinyújtjuk, majd apró korongokat szaggatunk belőle. A kiszaggatott formákat sütőpapírra helyezzük, és egy éjszakán át hagyjuk száradni.
MÁZ ELKÉSZÍTÉSE A KORONGOK TETEJÉRE
1 tk kávéport feloldunk 2 ek forró vízben, majd a maradék porcukorral és a cseresznyepálinkával simára keverjük.
Ezzel a mázzal bevonjuk a pralinékat, és mindegyik tetejére 1-1 fél dióbelet helyezünk.
NAGYON FINOM KÜLÖNLEGESSÉG! (tovább…)
Almárium – A világ legfinomabb zserbója!!!
2014 április 18. | Szerző: Fülöp Beáta Privát
(tovább…)
Oldal ajánlása emailben
X