Almárium – Nutellás-mascarponés-mézes-kekszes sajttorta étcsokiba mártott mazsolákkal
2014 október 21. | Szerző: Fülöp Beáta Privát |
Hozzávalók:
- 1 doboz mascarpone
- 1 doboz nutella
- 2 csomag mézes Győri Keksz
- 1 csomag étcsokoládés mazsola a tetejére
- 5 dkg porcukor
- rumaroma
- 20 dkg vaj
- reszelt csokoládé a tetejére
Elkészítés:
Törd össze a kekszet. (Én fólia alatt húsklopfolóval törtem apróra) Tedd egy tálba, majd öntsd bele az olvasztott vajat (mikróban pár másodperc) és a rumaromát. Dolgozd jól össze és tedd csatos tortaformába. A tortaforma oldalára is felhúzhatod a kekszes alapot.
Egy másik tálban keverd össze a mascarponét a nutellával és a porcukorral. Használj kézi mixert, így könnyű és habos lesz a masszád! 🙂
Egyenletesen oszlasd el a kekszes alapon. Ezután már csak díszíteni kell a tetejét. Szórd meg étcsokis mazsolával és reszelt csokoládéval! Pár órára tedd be a hűtőbe.
Nagyon egyszerű és nagyon finom édesség! Jó étvágyat hozzá! 😉
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: