Almárium – Banános-nutellás-mascarponés édesség
2014 szeptember 18. | Szerző: Fülöp Beáta Privát |
Ennek a finom édességnek roppant egyszerű az elkészítése. 🙂 Nem is kell hozzá más, mint:
- 1 szögletes kalács, vagy a legjobb minőségű nagyobb méretű toast kenyér
- 1 üveg mogyorókrém
- 1 doboz mascarpone
- 2-3 banán
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 tojás
- kevés tej
- csipet só
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az egyik kalács, vagy kenyér szeletet kend meg nutellával, a másikat mascarponéval. A nutellás szeletre karikázz banánt, majd helyezd rá a mascarponés szeletet. Vágd két háromszögre.
Verd fel a 3 tojást, szórd bele a vaníliás cukrot, egy csipet sót. Óvatosan forgasd bele a kis háromszögeket, majd forró olajban süsd meg mind a két oldalát. Szórd meg porcukorral a tetejét, és már készen is van a különleges ízű finomság! 🙂 Jó étvágyat hozzá!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: