Almárium – Gránátalmás, tejszínes, habcsókos rétes rózsák :)
2014 november 24. | Szerző: Fülöp Beáta Privát |
- 1 csomag réteslap
- olaj
- 4 dl tejszín
- 1 csomag karácsonyi habcsók
- 1 gránátalma
- muffin sütő
Elkészítés: NAGYON EGYSZERŰ! 🙂
Terítsd ki kettesével a réteslapokat. Kend meg olajjal mindkettőt, és a lapokat forgasd egymásra.Ezután vedd elő a muffin sütőket, és béleld ki mindegyiket a réteslapokkal, majd tedd be a sütőbe és 175 fokon süsd rövid ideig, hogy világos aranybarna legyen.
Kisebb darabokra törd össze a karácsonyi habcsókokat, és verd fel a tejszínt kemény habbá. Ha ezzel megvagy, óvatosan forgasd bele a tejszínhabba a habcsókokat, és töltsd meg vele a kosarakat. Robbantsd fel a gránátalmát 🙂 és díszítsd vele a tetejét! Mennyei ropogós édesség! Jó étvágyat hozzá!
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Eperrel is kiváló ez az édesség. A tésztát olajban ,laponként is ki lehet sütni , majd rétegezve egy különleges tortát lehet formálni belőle.