Almárium – Töltött gomba

2014 május 9. | Szerző: |

1-CIMG0633Hozzávalók:

  • Kb. 10-12 nagyobb csiperke gomba
  • 1 doboz sonkás uzsonnakrém
  • sült hús (ha pl. megmaradt)
  • ízlés szerint reszelt sajt
  • csípős ketchup
  • fekete olívabogyó
  • petrezselyem
  • zöldség-grill fűszersó
  • bors
  • kevés olívaolaj

Elkészítés:

Egy tálba tedd bele a sonkás uzsonnakrémet, az apróra vágott sült húst és villával törd össze. Tedd bele a többi hozzávalót is: a reszelt sajtot, ketchupot, aprított petrezselymet, és a fűszereket. Keverd jól össze, majd töltsd meg a krémmel a gombákat. Egy kisebb sütőtálat kenj ki olívaolajjal, és helyezd rá a gombákat. Mindegyikre szórj még reszelt sajtot, és tégy egy fél olívabogyót a tetejére. Tedd sütőbe, és süsd 175 fokon kb. 10 percig. Előételnek is kiváló. Tálald párolt rizzsel, zöldségekkel. Jó étvágyat! 🙂 1-CIMG06291-CIMG06301-CIMG06321-CIMG0633

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


N.Fülöp Beáta vagyok. Író, anya, feleség és persze háziasszony. 5 regényem jelent meg eddig, (Dolce - A megbocsátás ára, Adela - Az álmok útján, Hegedűszonáta, A hídon túl és a Marilia bonbonjai) és egy van előkészületben, (Santorini szerelmesei) amelyek a szerelemről, szenvedélyről, emberi kapcsolatokról szólnak. A saját lelkemben egy olyan helyet alakítottam ki, ahol tökéletesen megférnek a csodák, az álmok, a meseszerű képzelgések, a misztikum, a természetfeletti, és persze kitüntetett helyen a szerelem és a szenvedély a legfelsőbb szinteken, amelyek nélkül az életünk – lássuk be - sivár és fásult lenne, mint a forró sivatag enyhet adó oázisok nélkül. Mindezek testvéri szeretetben állnak az élet bölcsességeivel, amelyek vándorlásunk során hívatlanul is csatlakoznak hozzánk. Ez a bölcsesség pedig sokszínű, akár az eget megfestő szivárvány, és melynek oltalma alatt válunk mi alkotók is teljessé. Blogomon az irodalmi csemegék mellett (Bea-B-Irodalma) olvashatjátok a jobbnál jobb általam kipróbált és jól bevált finomságok receptjeit is (Almárium). Láthatjátok, a gyengéim a bonbonok, a finom, különleges édességek! :) (erről bővebben olvashattok a Marilia bonbonjai c. regényemben is), valamint gyönyörködhettek Édesanyám és Édesapám gyönyörű festményeiben (Napi szépség), és igyekszem megosztani Veletek mindennapi praktikákat, amelyek megkönnyítik mindennapjainkat! Örülök, hogy itt vagytok, és remélem, hogy Facebook oldalamon is találkozhatom Veletek!

Kategória

AlmáriumBlog – Bea Birodalma



Kategória

Blogkövetés

Iratkozz fel a heti hírlevélre és többé nem maradsz le a friss tartalomról.

Az adatkezelés további részleteiről itt olvashatsz: Felhasználási feltételek és Egyedi adatkezelési tájékoztató

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!