Almárium – Töltött gomba
2014 május 9. | Szerző: Fülöp Beáta Privát |
- Kb. 10-12 nagyobb csiperke gomba
- 1 doboz sonkás uzsonnakrém
- sült hús (ha pl. megmaradt)
- ízlés szerint reszelt sajt
- csípős ketchup
- fekete olívabogyó
- petrezselyem
- zöldség-grill fűszersó
- bors
- kevés olívaolaj
Elkészítés:
Egy tálba tedd bele a sonkás uzsonnakrémet, az apróra vágott sült húst és villával törd össze. Tedd bele a többi hozzávalót is: a reszelt sajtot, ketchupot, aprított petrezselymet, és a fűszereket. Keverd jól össze, majd töltsd meg a krémmel a gombákat. Egy kisebb sütőtálat kenj ki olívaolajjal, és helyezd rá a gombákat. Mindegyikre szórj még reszelt sajtot, és tégy egy fél olívabogyót a tetejére. Tedd sütőbe, és süsd 175 fokon kb. 10 percig. Előételnek is kiváló. Tálald párolt rizzsel, zöldségekkel. Jó étvágyat! 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: