Almárium – Grízes tészta (tészta-nokedlivel) házi baracklekvárral!

Még mindig a varázslatos felfedezésemmel kísérletezem: a tészta-nokedlivel 🙂 Ezzel ha lehet, még finomabb, mint a sima tésztával!

1-CIMG0513Hozzávalók:

Elkészítés:

Ez az édesség amilyen finom, olyan egyszerű az elkészítése! 

Főzd meg a tésztát a szokásos módon, majd öblítsd és csöpögtesd le.

Kevés olajon pirítsd meg a búzadarát, és amikor már kissé piros, öntsd fel 1-1 és 1/2 dl vízzel, és hagyd, hogy felszívja a búzadara. Ezután keverd össze jól a tésztával. 1-CIMG0511Szedd tányérokra, tégy rá finom házi baracklekvárt, és hintsd meg egy kis porcukorral! A hatás nem marad el! 🙂 Jó étvágyat!1-CIMG0513

Címkék: , , ,
Tovább a blogra »