Almárium – Toszkán csirkecomb filé

Hozzávalók:

Elkészítés:

Olajozz ki egy tepsit. Sózd és borsozd be a csirke comb filéket, és helyezd sorban a tepsibe. Mindegyiket egyenként tekerd körbe egy-egy szelet bacon-nel.

Olajon futtasd meg az egészen apróra zúzott fokhagymát, majd tedd rá a gombát, és pirítsd meg. Ha megpirult önts rá 2 dl vizet, a tejszínt, a paradicsompürét, kevés oregánót és forrald fel. Végül add hozzá a cikkekre vágott koktélparadicsomot.Az egészet öntsd rá a csirke combokra, és oszlasd el egyenletesen. A tepsit fóliázd le, és 175 fokon süsd, míg a hús puha nem lesz. Ezután távolítsd el a fóliát és süsd ropogósra. Párolt rizzsel és zöldségekkel tálald! Jó étvágyat! 🙂

Tovább a blogra »