Almárium – Sonkás, zöldséges arab lepény Húsvétra

Hozzávalók:

Elkészítés:

ROPPANT EGYSZERŰ! 🙂

Vágd csíkokra a sonkát, reszeld le a sajtot, karikázd fel az újhagymát, vágd fel kis cikkekre a paradicsomot. Mindent keverj össze egy tálban! A lényeg, hogy a reszelt sajt jól keveredjen el benne, mert a tölteléknek így sajtkrémes hatása lesz! Vedd elő a lepényeket. Kb 10 másodpercre tedd a mikróba üresen azt amit tölteni akarsz, hogy kissé puhuljon, így könnyebben össze tudod majd tekerni. Ezután töltsd bele a keveréket, és óvatosan tekerd fel. Tedd mikróba 1 percre, és máris fogyaszthatod!  Nagyszerű ízek! Előételnek is kíváló! 🙂

Címkék: , , , , ,
Tovább a blogra »