Almárium – Sonkás, zöldséges arab lepény Húsvétra
2014 április 18. | Szerző: Fülöp Beáta Privát |
- 1 csomag arab lepény (pl. Ceres sütöde, Győr)
- 1 kis csomag vegyes saláta keverék
- 4-5 szem koktél paradicsom
- 2 szál újhagyma
- kb 10 dkg reszelt sajt
- 3-4 szelet gépsonka
- majonéz ízlés szerint
- csípős ketchup ízlés szerint
Elkészítés:
ROPPANT EGYSZERŰ! 🙂
Vágd csíkokra a sonkát, reszeld le a sajtot, karikázd fel az újhagymát, vágd fel kis cikkekre a paradicsomot. Mindent keverj össze egy tálban! A lényeg, hogy a reszelt sajt jól keveredjen el benne, mert a tölteléknek így sajtkrémes hatása lesz! Vedd elő a lepényeket. Kb 10 másodpercre tedd a mikróba üresen azt amit tölteni akarsz, hogy kissé puhuljon, így könnyebben össze tudod majd tekerni. Ezután töltsd bele a keveréket, és óvatosan tekerd fel. Tedd mikróba 1 percre, és máris fogyaszthatod! Nagyszerű ízek! Előételnek is kíváló! 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: