Töltelékhez:
Elkészítés:
Egy műanyag edénybe öntsd bele a langyos tejet, a cukrot és az élesztőt. Pihentesd 2-3 percig, majd öntsd bele az olajat, a tojás sárgáját, és a sót. Keverd össze, majd lassan adagold hozzá a lisztet, annyit amennyit felvesz, és már nem ragad hozzá a kezedhez. Tedd meleg helyre, és keleszd 40-50 percig!
Készítsd el a tölteléket. Törd össze a túrót, keverd hozzá a citrom reszelt héját, a csomag vaníliás cukrot, a 2 tojás sárgáját és a cukrot. Verd fel habbá a két tojás fehérjét, és azt is keverd bele.
Miután megkelt a tészta, nyújtsd ki kb 1,5 cm vastagságúra, majd helyezd egy kivajazott tepsibe. A túrós tölteléket egyenletesen oszlasd el rajta, és szórd meg cseresznyével. Tedd sütőbe és 175 fokon süsd kb 15 percig! 🙂