Almárium – Tutti-frutti krémes torta – garantáltan finom!!!
2014 április 7. | Szerző: Fülöp Beáta Privát |
A tésztához:
- 4 tojás sárgája
- 30 dkg porcukor
- 1 dl olaj
- 1 dl tej
- 30 dkg liszt
- 1 csipet só
- 1 kiskanál szalalkáli
- tojások kemény habja
A krémhez:
- 1 csomag tutti frutti puding
- 4 dl tej
- 1 rama margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés:
Egy tálban állítsd össze a piskótatésztát, óvatosan keverd bele a felvert tojásfehérjéket, majd kivajazott, kilisztezett tepsibe öntsd bele. Süsd 175 fokon 20-22 percig.
Főzd meg a szokásos módon a tutti frutti pudingot a 4 dl tejjel, és hűtsd langyosra. Add hozzá a vajjal kikevert cukrot és vaníliás cukrot, majd keverd jól össze.
A piskótát vágd három felé, és töltsd meg a krémmel. A tetejét is fedd be vele, és szórd meg csokiforgáccsal! 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: