Hozzávalók:
Elkészítés:
Szeleteld vékony szeletekre a csirkemellet, mindkét oldalát fűszerezd be gyros keverékkel, majd egy kevés olívaolajon grillezd meg a szeleteket.
A tepsi alját kissé olajozd meg. Helyezz rá 2 db tortillát (nekem annyi fért rá) és szórd meg reszelt trappista sajttal. Erre tedd a szeletelt hagymát, majd a csirkehúst. Erre jön a kockára vágott feta sajt és a vegyes saláta keverék, a paradicsom, az uborka és az olíva bogyó. A végén újra szórd meg reszelt trappistával, majd fedd le egy másik tortilla lappal. Halványan olíva olajozd be a tetejét, és tedd a sütőbe 180 fokra. Süsd addig, amíg a sajtok összeolvadnak benne, illetve kissé megpirul a tortilla teteje.
JÓ ÉTVÁGYAT HOZZÁ!!! 🙂